Αξεπέραστες εμπειρίες στη Μυτιλήνη

Απολαύστε μοναδικές και διαφορετικές εμπειρίες στη Μυτιλήνη, στο Oikies Small Elegant Houses που θα σας ταξιδέψουν από τον δέκατο ένατο αιώνα ως τον εικοστό πρώτο.

εμπειρίες στη μυτιλήνη - Oikies Houses Mytilene

Εμπειρία μήνας του μέλιτος

Επιλέξτε το Oikies Small Elegant Houses για το ταξίδι του μέλιτος απαράμιλλης ευτυχίας! Για αξέχαστες γαμήλιες στιγμές μια πληθώρα εμπειριών και υπηρεσιών καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διαμονής και ανέσεων προσφέρονται, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για τις αξέχαστες γαμήλιες στιγμές σας.

Εμπειρία οικογενειακές διακοπές

Αυτό που μας συγκινεί περισσότερο στο Oikies Small Elegant Houses, είναι το να προσφέρουμε στους πελάτες μας την οικογενειακή θαλπωρή και την ηρεμία, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, την απερίγραπτη φυσική ομορφιά. Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας μαζί μας.

εμπειρίες στη μυτιλήνη - Oikies Houses Mytilene
εμπειρίες στη μυτιλήνη - Oikies Houses Mytilene

Εμπειρία ελληνικό πρωινό

Κάθε πρωί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο πρωινό που αποτελείται από φυσικές γεύσεις και μερικές από τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές της Λέσβου με τα πιο φρέσκα επιλεγμένα συστατικά. Αυτή την μοναδική εμπειρία την κάνουμε κομμάτι της φιλοξενίας μας και την προσφέρουμε στο επισκέπτη ως κομμάτι μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Εμπειρία Ιππασία

Στο Oikies Small Elegant Houses κατόπιν συνεννόησης μπόρουμε να σας κανονίσουμε να κάνετε Ιππασία. Η ιππασία αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των νέων, με αρκετά μεγάλη απήχηση για τα δεδομένα της χώρας μας & με συνεχώς αναπτυσσόμενους ομίλους, οι οποίοι -επίσημοι και μη- φτάνουν περίπου τους 60. Στους ιππικούς ομίλους της χώρας μπορεί κανείς να εκπαιδευθεί σε προγράμματα ιππασίας, είτε είναι αρχάριος είτε όχι & να απολαύσει το μοναδικό αυτό άθλημα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και αγροκτήματα, με έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένα άλογα & απόλυτα φυσικές διαδρομές & μονοπάτια. Τι πρέπει να γνωρίζει ο επίδοξος ιππέας, κάθε σωστά οργανωμένος ιππέας οφείλει πρώτα από όλα να συνοδεύεται από το κατάλληλο άλογο. Και για να βρείτε το κατάλληλο άλογο θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον ιππικό όμιλο στον οποίο θα επιλέξετε να εκπαιδευθείτε. Εκεί θα επιλέξετε ή θα σας αναταθεί ο προπονητής σας, ο οποίος & θα είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο άλογο σας ταιριάζει. Το άλογο πρέπει να μένει στο στάβλο του ιππικού ομίλου γιατί εκεί του παρέχεται καλύτερη φροντίδα και ασφάλεια.

εμπειρίες στη μυτιλήνη - Oikies Houses Mytilene
εμπειρίες στη μυτιλήνη - Oikies Houses Mytilene

Παιδότοπος

Στο Oikies Small Elegant Houses  αγαπάμε τους μικρούς μας φίλους και δημιουργήσαμε για αυτούς ένα πλήρως εξοπλισμένο παιδότοπο για να επιδοθούν στις δημιουργικές τους δραστηριότητες οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου το επιθυμούν.

Σπορ και αναψυχή

Απολαύστε τις υπηρεσίες των OIKIES Small Elegant Houses. Μπορούμε ακόμη να προτείνουμε ολοκληρωμένες ημερήσιες εκδρομές με όλες αυτές τις μοναδικές «γωνιές» που εντυπωσιάζουν όταν τις ανακαλύψετε.

Για εμάς, κάθε σας ανάγκη είναι και μία πρόκληση.

Κατόπιν συνεννόησης :
Καταδύσεις
Tennis
Paint Ball
Ποδόσφαιρο 5 Χ 5
Υπηρεσίες ομορφιάς

activities in mytilene - Oikies Houses Mytilene